Sjuksköterska

Eksjö vårdcentral

Vi söker
vi i Eksjö dig som är utbildad sjuksköterska och som brinner för att ge dina patienter bästa möjliga vård! Du som söker är legitimerad sjuksköterska och tjänsten är tillsvidare på 100 %, tillsättning sker enligt överenskommelse. Erfarenhet av primärvård och/eller akutsjukvård är meriterande för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Att arbeta hos oss innebär att ingen dag är den andra lik, arbetet som sjuksköterska här är omväxlande, roligt och utvecklande! Du får personlig kompetensutveckling och det finns goda möjligheter att delta i förbättrings- och utvecklingsarbeten. Bland annat erbjuder vi praktisk utbildning i Bra Liv för sjuksköterskor. Dessutom välkomnar vi dig till ett gott gäng här på Eksjö vårdcentral där teamkänsla är ett ledord med nära samarbete mellan våra olika professioner och med korta beslutsvägar. Du kommer att vara en viktig del i vårt team.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Du kommer främst att arbeta i vårt akutteam där du arbetar ihop med läkare, fysioterapeut och undersköterska. Arbetet är omväxlande och du behöver tillämpa ett flexibelt arbetssätt för att tillgodose våra patienters unika vårdbehov. Utöver arbete i akutteamet kommer du också att arbeta med triagering till rätt vårdnivå samt med telefonrådgivning i Tele-Q. Allt arbete sker i nära samarbete med övriga spetsfunktioner på vårdcentralen.

Arbetet är främst på dagtid, men viss kvälls-och helgtjänstgöring på Närakuten i Eksjö ingår. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring och därför kommer din kompetens och ditt engagemang bli en värdefull resurs för oss och för våra patienter.   

För att du ska trivas hos oss
Ditt främsta intresse och engagemang ligger i mötet med människor där du alltid är mån om att ge ett gott bemötande. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för primärvården och vårt uppdrag, där du har förmågan att se till helheten på vårdcentralen. Du tycker om att ha många bollar i luften och ser omväxling och arbete inom flera olika områden som något roligt och utvecklande! Vi ser även att du är samarbetsinriktad, flexibel och kommunikativ.

Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du ser arbete med ständiga förbättringar som en naturlig del i ditt arbete där du är nyfiken och intresserad av att utveckla våra arbetssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.  

Detta värderar vi högt
Här är vi måna om våra patienter och att kunna erbjuda bästa möjliga vård. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid. Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att ringa vårdenhetschef Ulrika Sedig, tfn 010-243 59 30. Facklig representant för vårdförbundet är Anette Svahn, tel 010-243 72 15.

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Vi ser fram emot din ansökan!
Rekrytering kan komma att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb