Klinikchef, Värnamo Folktandvård

Värnamo Folktandvård

Vill du vara med och leda och utveckla Värnamo Folktandvård? 

Just nu söker vi en klinikchef! Hos oss möts du av en trivsam och prestigelös arbetsgrupp och en klinikanda som präglas av gott samarbete. Vi har ett brett behandlingspanorama och i våra välutrustade lokaler finns bland annat möjlighet att kunna behandla patienter under lustgas och narkos.

Kliniken har ett bra samarbete med Odontologiska Institutionen i Jönköping. I Värnamo finns dessutom de lokala avdelningarna för pedodonti, ortodonti och orofacial medicin som liksom vår klinik finns inom väggarna på Värnamo sjukhus.

Vi söker
Vi söker dig som har en odontologisk utbildning och som har flerårig klinisk yrkeserfarenhet inom din profession. Du som söker har ett stort intresse för ledarskap.

För tjänsten krävs datorvana, körkort B och god förmåga att uttrycka sig i svenska språket. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning om heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Anställningen som klinikchef är tidsförordnad på 2-4 år och vi erbjuder dig en grundanställning inom din profession i Folktandvården Region Jönköpings län.

I rollen som klinikchef finns goda förutsättningar för erfarenhetsutbyte med andra klinikchefskollegor. Ni möts regelbundet i nätverk för såväl verksamhetsområdets klinikledningar som hela Folktandvårdens chefsgrupp. Som chef i Region Jönköpings län är du en del i ett större sammanhang där ni möts och utvecklas tillsammans.

Du har stöd från din närmaste chef samt Folktandvårdens stödfunktioner; IT, ekonomi, HR, kommunikation- och marknad samt dentalservice vilket skapar goda förutsättningar för att lyckas med uppdraget.

Det här får du arbeta med
Tillsammans med din klinikkoordinator, som utgör en del i klinikledningen, leder du såväl medarbetare som klinik. Du har ett intresse för utveckling och tillsammans med övriga klinikledningar samverkar du för att nå Folktandvårdens övergripande mål.

I ditt uppdrag som klinikchef ansvarar du för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete, arbetsmiljöarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning. Som klinikchef driver du kliniken i enlighet med Folktandvårdens mål och värdegrund.

Utöver arbetet som klinikchef ingår också arbete inom din profession på kliniken. Handledning av nya medarbetare är en viktig del i uppdraget.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ledarskap, genom vilket du leder, motiverar och förser dina medarbetare med de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. I rollen som klinikchef kommer du ha många kontaktytor. Du värderar väl fungerande samarbeten högt och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig och kommunikativ och säkerställer alltid att ditt budskap nått fram.

Som person är du stabil och du känner dig trygg i din yrkesroll vilket resulterar i att du självständigt kan prioritera och fatta beslut. Du är kvalitetsmedveten och planerar och strukturerar effektivt ditt arbete för att nå mål och hålla tidsramar.

Detta värderar vi högt
Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba på Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Michael Trollstad, 073-433 17 53.

Fackliga kontaktpersoner:
Anita Hult, VISION. Telefonnummer: 0732-48 16 13
Ulrika Jonsson, SRAT. Telefonnummer: 010-242 38 50
Eine Ståhl, Tjänstetandläkarna. Telefonnummer: 036-32 46 21

Sista ansökningsdag är den 17 oktober. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Klinikchef, Värnamo Folktandvård Tillbaka till lediga jobb