Distriktsläkare

Gislaveds vårdcentral

Vill Du vara med och att utveckla framtidens primärvård på Gislaveds vårdcentral med Anderstorps- och Hestras filialer, då är Du välkommen att söka dig till oss!

Vi söker
Vi söker allmänspecialist för tillsvidareanställning, som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Du har en svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå. Som person ska du kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du är utvecklings- och förbättringsorienterad där du ser förändringar som utmaningar och möjligheter. Du tar lätt till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tycker att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värna om ett gott samarbete och allas delaktighet. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Körkort.

Vi erbjuder dig
Som distriktsläkare erbjuds du en självständig tjänst där du har möjlighet att påverka ditt arbete. Arbetet på vårdcentralen innebär både planerade och akuta patientbesök och i arbetet ingår handledning av utbildningsläkare. Förutom arbete på vårdcentralen tillkommer viss tjänstgöring kvällar och helger på närakuten och beredskap.
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet
- Individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare - Ett omväxlande och stimulerande arbete med goda möjligheter till forskning, utvecklingsarbete och vidareutbildning i en god lärande miljö
- Samarbete med Futurum, Region Jönköpings läns forsknings- och utbildningsenhet, och Qulturum, Regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll.
- En bra, härlig, trevlig och kompetent personalgrupp
- Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö.
Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdaktiviteter samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel!

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten kan lämnas av verksamhetschef Elisabeth Hullfors tfn 010 24 42094. Facklig representant för Läkarföreningen Axel Pettersson 010-242 39 31. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sista ansökningsdag är den 3 november 2019. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktsläkare Tillbaka till lediga jobb