Tandhygienist, Gränna Folktandvård

Gränna Folktandvård

Gränna är en idyll vid Vätterns strand med god kommunikation till Jönköping.

Inte långt ifrån hamnen hittar du Gränna Folktandvård. Här finns ett ambitiöst gäng som trivs tillsammans! På kliniken finns en stor kompetens och vi kan erbjuda ett brett odontologiskt utbud, även mer komplicerade åtgärder kan utföras hos oss. Nu söker vi en tandhygienist som vill bli en del av vårt team, är du vår nya kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med en treårig utbildning. För tjänsten krävs datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi ser det som positivt om du har erfarenhet som tandhygienist eller av annat vårdyrke. Har du tidigare handlett studenter ser vi detta som meriterande.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och upp till 20,000 kronor i flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.
  

Det här får du arbeta med

På en allmäntandvårdsklinik utför du alla förekommande arbetsuppgifter för en tandhygienist. Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetsäkert och professionellt sätt. Med patientens bästa i fokus arbetar du tillsammans med tandläkare och tandsköterska. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter som sterilarbete och viss assistans kan förekomma.

För dig med erfarenhet kan även handledning av tandhygienisterstudenter komma att ingå.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs med ett självständigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö. Du känner dig trygg med att fatta beslut och ta initiativ för att komma framåt och du har förmågan att planera, strukturera och prioritera ditt arbete. När situationen kräver det ställer du lätt om dig för att hantera oförutsägbara situationer. Du har patientens bästa för ögonen och anstränger dig för att hitta lösningar.

På kliniken bidrar du till en god arbetsmiljö och du värdesätter precis som vi en positiv teamkänsla. Väl fungerande samarbeten är viktigt för dig. Du ser tydligt din roll i gruppen och hur du på bästa sätt kan bidra. Du har ett flexibelt förhållningssätt och anpassar din kommunikation till person och situation. Du tar ansvar för att ge och ta feedback vilket bidrar till ett öppet och utvecklande klimat på kliniken.

Detta värderar vi högt

Vill du läsa mer om våra värderingar, mål och visioner? Besök gärna Jobba hos Folktandvården

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Marita Larsson eller klinikchef Hala Rashed, 010-242 49 39.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrica Jonsson, 010-242 38 50.

Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Gränna Folktandvård Tillbaka till lediga jobb