Biträdande verksamhetschef

Ortopedkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och driva vår verksamhet framåt i rollen som biträdande verksamhetschef på Ortopedkliniken Ryhov. Tjänsten är tillsvidare, på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får ett stimulerande och varierat arbete och du får vara med och utveckla Regionens största ortopediska klinik.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare här!

Det här får du arbeta med

I rollen som biträdande verksamhets chef ska du tillsammans med verksamhetschefen svara för planering, ledning, utveckling och uppföljning av klinikens verksamhet. Du rapporterar till verksamhetschefen och ingår i klinikens ledningsgrupp. Du ersätter verksamhetschefen vid frånvaro.

Vi utgår från patientens fokus och ställer stora krav på god och säker vård med hög tillgänglighet. Du ansvarar för patientsäkerhetsarbetet och kommer att representera kliniken i de nätverk som omfattar vård- och verksamhetsutveckling samt patientsäkerhetsfrågor.

Du ansvarar för planering, samordning och utvärdering av utvecklingsarbetet på övergripande kliniknivå samt koordinerar processteamens utvecklingsarbete. Du tar fram nyckeltal som behövs för arbetet. Du har ett huvudansvar för avvikelsehanteringssystemet Synergi.

I tjänsten ingår även ansvar för daglig koordinering av verksamheten 2-3 dagar per vecka vid verksamhetschefens frånvaro då verksamhetschefen i dagsläget delar ledarskapet mellan ortopedklinikerna i Värnamo och Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har en vårdutbildning eller annan lämplig högskoleutbildning, och har erfarenhet av arbete i ledande positioner. Dokumenterad erfarenhet av kvalitets- och utvecklingsfrågor är meriterande, gärna med utbildning inom dessa områden.

Som person är du tydlig och kommunikativ och du är bra på att arbeta tillsammans med andra. Du är målmedveten och ser helhetens bästa. Ditt arbetssätt är lösningsfokuserat och du har god förmåga att bryta ner och lösa komplicerade situationer. Ditt ledarskap är engagerat och utgår från patientens behov. Du styr ditt arbete utifrån fattade beslut och har god förmåga att behålla lugnet även i pressade situationer.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jens Christian Larsen, telefon 010-242 94 05. Fackliga företrädare är Marie Pettersson, Vårdförbundet, tfn 010 – 242 15 20. Magnus Allard, Läkarföreningen, tfn 010 – 242 15 19. Carina Göransson, Vision, tfn 010 – 242 20 59. Sara Yazarloo, Kommunal, tfn 010 – 242 15 20.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-10-25. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande verksamhetschef Tillbaka till lediga jobb