Barnmorska/sjuksköterska till Kvinnokliniken

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad barnmorska eller som är legitimerad sjuksköterska med intresse för att arbete på kvinnokliniken. Vi erbjuder dig en visstidsanställning på heltid under ett år med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en medelstor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse. Vi ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler som ligger på ett plan. Som ny medarbetare kommer du känna dig välkommen!

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Ditt arbete innefattar att ge omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden, i samband med operationer till palliativ vård av cancersjuka. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående samt samverkar med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. Kvinnokliniken har en gynekologisk mottagning förlagd till kliniken, det innebär att du får hantera patienter som söker akut sjukvård. Vi har också rotation dag/natt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du flexibel och blir stimulerad av att göra det bästa möjliga för alla, framförallt för våra patienter. Du tycker om att arbeta i team och vill vara med och utveckla verksamheten på kvinnokliniken. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för varje enskild patients behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marie-Ann Österberg, 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Åsa Lowejko, 010-243 58 00. Sista ansökningsdag är den 18 oktober 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska/sjuksköterska till Kvinnokliniken Tillbaka till lediga jobb