Undersköterska till Kvinnokliniken

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en medelstor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse. Vi ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. 
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du kommer delta i omvårdnadsarbetet runt patienten, från att stötta barnmorskan vid en förlossning till palliativ vård av cancersjuka. En stor del av arbetet innebär att upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård.
Rotation mellan enheterna inom kliniken ingår samt rotation dag/natt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas med arbetet ser vi att du tycker om mycket patientkontakt och känner dig bekväm med att möta patienter i olika situationer med olika bakgrund. Ditt arbetssätt är självständigt, strukturerat, med en positiv inställning och du behåller lugnet i pressade situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marie-Ann Österberg, 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Johanna Röstedal, 010-243 58 00. Sista ansökningsdag är den 18 oktober 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska till Kvinnokliniken Tillbaka till lediga jobb