Prova-på tjänst Trainee, sjuksköterska anestesi

Operation Höglandssjukhuset

Är du sjuksköterska och vill ta nästa steg i karriären för att bli specialistsjuksköterska?
Då ska du söka en traineeplats hos oss!

Vi söker
Vi planerar för en ny omgång av vårt utbildningsprogram för att stärka upp framtida behov av kompetens och därför söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för vidareutbildning inom anestesivård.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att under handledning i tre månader få en inblick i anestesisjuksköterskans ansvar och arbetsuppgifter.
Efter genomfört traineeprogram kan du som är intresserad ansöka till specialistutbildning våren 2020 och då ansöker du även om en utbildningsanställning hos oss. Efter att du har blivit antagen till specialistutbildningen kan du erbjudas en tillsvidareanställning under förutsättning att utbildningen slutförs.

Det här får du arbeta med
Under praktiktiden kommer du att gå bredvid olika handledare för att få kunskap om arbetets innehåll för en anestesisjuksköterska med omvårdnad av patienter före, under och efter operation. Det är ett varierande arbete med höga krav på flexibilitet och ansvarstagande. Du kommer att arbeta i team där bland annat gott samarbete är viktigt för operationsresultatet

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen och minst 1 års yrkeserfarenhet eller mer. Du ska ha ett stort intresse för avancerad sjukvård och vara motiverad för att vidareutbilda dig. Som person har du lätt för att samarbeta och kan snabbt ställa om dig till olika situationer. Du ska ha förmåga att själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Anna Svärd telefonnummer 010-24 375 97, facklig företrädare Lena Hedström 010-24 350 96. Sista ansökningsdag är den 31 oktober.
Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Prova-på tjänst Trainee, sjuksköterska anestesi Tillbaka till lediga jobb