Vårdadministratör

Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov

Om du är intresserad av andra människor, om du gillar att skratta tillsammans och drivs av att hitta möjliga lösningar, så tycker vi att du ska söka detta arbete!

Vi söker

Vi söker en ny medarbetare som kan berika vårt team! Är du intresserad av att pröva nya uppgifter är du välkommen att söka jobbet som vårdadministratör hos oss på operations- och intensivvårdskliniken (OP/IVA). Du får en tillsvidareanställning på heltid och börjar hos oss enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi är ett glatt gäng med mycket humor och lätt till skratt. Vi erbjuder dig att arbeta på operations- och intensivvårdskliniken på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Ambitionen är att hela tiden vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder i Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Vad gör vi då på OP/IVA som vårdadministratör: Jo, vi skriver alla journalanteckningar som opererande läkare dikterar in till oss. Vi skriver också alla intensivvårdsanteckningar (IVA). Vi tar hand om alla kunder som kommer till oss i vår reception, vi visar vägen till rätt enhet på kliniken. Vi är ansiktet utåt för vår klinik. I vårt arbete ingår också att utveckla vår verksamhet som ska vara till gagn för våra kunder. Vi servar även övrig vårdpersonal med diverse administrativa uppgifter då vi anser att RAK (rätt använd kompetens) är viktigt i vården.

För att du ska trivas hos oss

Vad behöver du ha för kompetens för detta arbete: Du ska vara utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Du har goda kunskaper i Officepaketet och i svenska språket. Det är meriterande om du har kunskap i Cosmic och kodningsutbildning. Vidare så har du även lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar ansvar för din uppgift och har god förmåga att arbeta tillsammans med andra. Du är lojal, strukturerad och noggrann. Att ha ett bra bemötande och ett intresse att hjälpa andra är av mycket stor vikt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Anette Sandström, 010-242 29 76 eller vårdadministratör Petra Nero, 010-242 29 56. Facklig företrädare för Vision är Ing-Marie Svensson, 010-242 29 52.

Tveka nu inte att söka denna tjänst hos oss. Välkommen med din ansökan senast 20 oktober.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb