Sjuksköterska

Hjälpmedelscentralen

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av att ha arbetat med förskrivning av diabeteshjälpmedel är av värde. Du ska trivas med administrativt arbete, har du ett tekniskt intresse är detta värdefullt. Du har intresse av stor variation i arbetet och att arbeta i tvärprofessionella team. Området kan komma att breddas med fler produktområden.
På Hjälpmedelscentralen arbetar vi ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet. Därför är intresse för detta och erfarenhet av liknande arbetssätt meriterande. 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid.

Det här får du arbeta med

Du ingår i teamet som ansvarar för vår kundmottagning. Du ger råd, tar emot beställningar och felanmälningar, lämnar information skriftligt och muntligt. Arbetet innebär idag mycket telefonkontakter och tid vid datorn. Du skall vara med och utveckla teamets arbetssätt och metoder för att ta hand om våra kunders och patienters förfrågningar bl a genom att utnyttja ny teknik. Dina kunder är i första hand patienter och förskrivare men även inköpare samt leverantörer. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella beroende på din kompetens och erfarenhet.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har hög känsla för service och ett gott bemötande. Du tar egna initiativ, har ett strukturerat arbetssätt och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, du är lugn och stabil i stressade situationer och har en god samarbetsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Marika Byrd, tfn 010-242 87 15.
Sista ansökningsdag är den 20 oktober. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb