Undersköterska

Vetlanda vårdcentral

Är du vår nya kollega? Vi söker nu en undersköterska till vår vårdcentral i Vetlanda.

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för primärvård. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Erfarenhet av arbete inom primärvård är önskvärt för tjänsten.

Vi erbjuder dig
Tillsammans med dina kollegor erbjuder du god vård och hög tillgänglighet för våra patienter, alltid med ett professionellt bemötande och patientsäkerhet i fokus. Din arbetstid kommer att fördelas mellan att serva vårdcentralens läkare och mottagningsarbete samt du får lära dig utföra spirometrimätningar. Du kommer att beställa förråd och tvätt samt hantera utrustning och instrument av olika slag. Att arbeta hos oss innebär ett självständigt och stimulerande arbete där din kompetens tas tillvara.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vår verksamhet bygger på personliga möten och vi tror att ett gott bemötande i alla lägen är viktigt. Du är även mån om ett väl fungerande samarbete med kollegor och ledning. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och är inte rädd för att stötta upp där det behövs i mottagningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Vi värdesätter ditt engagemang och ditt professionella förhållningssätt där du är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar!

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling-Danielsson 010-243 20 19 alternativt tel. 070-602 42 50  enhetschef Birgitta Petersson tel. 010-24 3 20 05/06 alternativt tel. 070-211 32 10. Facklig företrädare för Kommunal är Birgitta Svensson tel. 010-243 59 95.

Sista ansökningsdag är den 21 oktober. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb