Biomedicinsk analytiker

Primärvårdslaboratorier Jönköping väst

Vill du ha ett arbete med nära kontakt med patienter, vårdpersonal och samtidigt arbeta med analysarbete? Då kan arbetet på ett vårdcentralslaboratorium vara något för dig!

Vi söker

Vi söker just nu en legitimerad biomedicinsk analytiker. Inom området finns primärvårdslaboratorierna på Mullsjö, Habo, Bankeryd, Hälsan, Norrahammar och Råslätts vårdcentraler. Inom området finns också Provtagningscentralen på Ryhovs sjukhus. Vilken eller vilka vårdcentralslaboratorium du placeras vid bestämmer vi tillsammans i samband med anställning och introduktion.Vill du arbeta med ett betydelsefullt och utvecklande arbete? Varmt välkommen till oss!

Vi erbjuder dig

Du kommer ingå i ett bra gäng där vi alla tillsammans bidrar till ett gott arbetsklimat. Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid och dagtid med tillträde enligt överenskommelse.  Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner på vårdcentralen även om den organisatoriska tillhörigheten är laboratoriemedicin.Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Våra förmåner 

Det här får du arbeta med

Tjänsten som biomedicinsk analytiker innebär att du kommer att få arbeta med provtagning, preanalytisk provhantering och analysverksamhet. Du arbetar kontinuerligt med utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor.

För att du ska trivas hos oss

Du har en god social förmåga att möta patienter samt kunder på avdelningar/mottagningar som vi samarbetar med. Du är lugn och stabil och arbetar bra med andra människor. Arbetsuppgifterna kräver både att du kan arbeta i team men även självständigt. Du är flexibel och har förmåga att anpassa ditt beteende utifrån vad situationen kräver. Du bidrar med din kompetens i analysarbetet alla delar.Du behöver vara strukturerad och stresstålig, då det kan vara många patienter/kunder som söker oss.Då verksamheten ständigt utvecklas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklingsintensiv miljö och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på enheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Ragnhild Lundqvist, 010-242 23 24. Facklig företrädare för vårdförbundet Emelie Kisch, 010-2424716. 

Sista ansökningsdag är den 27 oktober 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb