Sjuksköterska/distriktssköterska

Nässjö vårdcentral

Vi söker
Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska, gärna med erfarenhet inom yrket och primärvård, för tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du som sjuksköterska ett stimulerande arbete som växlar mellan mottagning, närakutsarbete, telefonrådgivning och sjuksköterskebaserad infektionsmottagning. I närakutsarbetet är patientflödet högt och vårdbehoven för patienten varierar. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har flera av våra sköterskor egen mottagning inom sitt specialområde.

Som distriktssköterska får du hos oss ha din egen mottagning.  I ditt arbete som distriktssköterska arbetar du självständigt med att boka dina egna patienter. I arbetet ingår såväl vaccinationer som omläggningar, injektionsgivning och förskrivning av hjälpmedel.  Har du specialkompetenser, tar vi gärna vara på dessa, och formar din mottagning utefter dem. Du kommer också att involveras i ovanstående sjuksköterskeuppgifter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Vårt arbete präglas av teamarbete så det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, är engagerad och förstår vikten av ett gott bemötande. Det är också viktigt med flexibilitet som handlar om en förmåga till omställning i arbetssätt och metodik utifrån situation, och att kunna hålla flera patientflöden igång parallellt. Det är också viktigt att du kan göra självständiga bedömningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

“Efter ett besök hos oss ska patienten lämna oss med känslan av att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är.”

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa vårdenhetschef Emma Asp Rehn tel 0102433195 eller mobil 0722431851. Verksamhetschef Göran Runesson, tel 010-243 30 25, eller mobil 076-723 48 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz, tel 072-545 85 38.

Sista ansökningsdag är den 24 oktober. Ansökningar och urval kommer att handläggas löpande. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska/distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb