Tandsköterska, Värnamo Folktandvård

Värnamo Folktandvård

Välkommen till en trivsam, sammansvetsad arbetsgrupp! 
Våra erfarna kollegor bidrar med god handledning och du får ingå i ett team med alla yrkeskategorier. Vi har ett brett behandlingspanorama vilket ger goda möjligheter till utveckling i tjänsten. Våra välutrustade lokaler ger oss dessutom möjlighet att kunna behandla patienter under lustgas och narkos.

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Har du tidigare erfarenhet av yrket eller av annat vårdyrke är det meriterande. Vi ser det som positivt om du har lustgaskompetens och erfarenhet av journalsystemet T4. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på det svenska språket. Körkort är en fördel då det kan förekomma resor i tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder även ett gediget introduktionsprogram för nya medarbetare. Du som flyttar till vårt län kan få upp till 20,000 kronor i flyttbidrag. Samtliga medarbetare på Folktandvården får också ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska på kliniken arbetar du med alla på en allmäntandvårdsklinik förekommande arbetsuppgifter. Du assisterar tandläkare inom barn- och vuxentandvård men även delegerat arbete förekommer liksom arbete i steril och reception. Du har egna patienter såsom munhälsokontroller, profylax och fissurförseglingar.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är trygg i dig själv och din yrkesroll. I mötet med patienter är du uppmärksam och tillmötesgående.
Du värdesätter gott samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå verksamhetens mål. Du arbetar gärna i team och bidrar till väl fungerade samarbeten och goda relationer på kliniken. När situationer får ändrade förutsättningar växlar du snabbt om och ser möjligheter till lösning. Det finns en tydlig struktur i ditt arbete och du planerar på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Karin Sahlberg, 010-244 81 35 eller klinikkoordinator Ragnhild Adamsson, 010-244 81 37.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult 073-248 16 13.

Sista ansökningsdag är 27 oktober. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Värnamo Folktandvård Tillbaka till lediga jobb