Tandsköterska, Gnosjö Folktandvård

Gnosjö Folktandvård

Vi är stolta över vårt arbete med att ge invånarna i Gnosjö bästa möjliga tandvård. Varje dag möter vi spännande utmaningar och arbetar på toppen av vår kompetens. Alla på kliniken bidrar och är delaktiga i vårt viktiga arbete för folkhälsan i området.

Vi har en helt nyrenoverad klinik och en härlig teamkänsla som vi skapat. Vill du bli en av oss och tillsammans fortsätta arbetet för våra patienter så varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska. Både du som är ny i yrket och du med erfarenhet är välkommen att söka. Erfarenhet av annat yrke i kontakt med människor är ett plus. Vi ser gärna att du har datorvana samt erfarenhet av T4.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare. Vi erbjuder även ett flyttbidrag på upp till 20,000 kronor för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska hos oss ingår alla för en tandsköterska förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, profylax, fissurförseglingar, steril och receptionsarbete.

I dina arbetsuppgifter ingår även tidboksplanering och att kalla patienter.

För att du ska trivas hos oss
Du trivs på en arbetsplats där utveckling är en självklar väg mot förbättring. Du tar ansvar för din egen utveckling och på så sätt bidrar du till teamet och klinikens uppsatta mål.

Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du är trygg och stabil i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. Din kommunikation och ditt pedagogiska förhållningssätt anpassar du till varje unikt möte och förstår hur kultur och bakgrund har påverkat dig själv och andra. Vi ser gärna att du är person som kommer med nya initiativ och vill vara med att driva klinikens arbete framåt.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Toni Peyko, 010-244 04 38.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, 073-248 16 13.

Sista ansökningsdag är den 3 november 2019. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Gnosjö Folktandvård Tillbaka till lediga jobb