Extrajobb som köksbiträde

Område måltid

Delar du vår passion för utmärkt service och god mat? Nu söker vi engagerade köksbiträden!

 

Vi söker

Vi söker dig som vill jobba extra i vår verksamhet i Eksjö. Du som söker är utbildad inom hotell och restaurang eller har motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat i restaurang och arbetserfarenhet är meriterande. Vi ser gärna att du kan börja jobba inom kort. Vi erbjuder en givande erfarenhet av varierande arbetsuppgifter inom kök, café och restaurang. Du omges av kompetenta arbetskamrater och du får en god insyn om hur det är att arbeta med måltid i en offentlig verksamhet. Ditt arbete är värdefullt både för Regionens medarbetare och för våra patienter. I våra caféer och restauranger tar vi även emot externa besökare där ditt serviceinriktade förhållningssätt skapar värde och ger resultat.

Det här får du arbeta med

På Område måltid lagar vi mat från grunden och tillhandahåller mat till sjukhusets inneliggande patienter samt till vår egen restaurang, Högloftet. Dina arbetsuppgifter kan variera men kan bland annat innefatta tillagning, beredning av sallader och enklare måltider, service, försäljning samt disk och brickdukning. Om du arbetar i restaurangen innebär det värdefulla möten med gäster.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som brinner för att ge god service och ett positivt bemötande mot både kunder och medarbetare! Som person drivs du av att lära dig nya saker och tar snabbt till dig ny information och anpassar dig efter situationen. Du är ansvarsfull och lojal. Du är strukturerad och tar dig an arbetsuppgifter med glädje och energi. I arbetet kommunicerar du mycket med kunder och vi vill därför att du har grundläggande kunskaper i svenska språket.

Detta värderar vi högt

Vi värderar ett genuint intresse för mat och service med hållbarhet och kvalitet i fokus. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Micael Rådefjäll, tfn 0761351844.  Vi ber dig att bifoga relevanta intyg på utbildning samt praktik eller arbetslivserfarenhet i din ansökan. Sista ansökningsdag är den 15 november. Under denna rekrytering tillämpas ett löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Extrajobb som köksbiträde Tillbaka till lediga jobb