Sjuksköterska/Distriktssköterska

Skillingaryds vårdcentral

Vi söker

Nu söker vi en sjuksköterska/distriktssköterska för ett vikariat på 100% som är fördelat 50% på Skillingaryds vårdcentral och 50% på Gislaveds vårdcentral. Du utgår ifrån Skillingaryds vårdcentral i din tjänst och resor till Gislaveds vårdcentral görs på arbetstid. 

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska/distriktssköterska har du ett omväxlande arbete med de varierade arbetsuppgifter som finns på en vårdcentral. Det kan bland annat handla om arbetsuppgifter som telefonrådgivning i Tele Q, planerad och akut sjuksköterskemottagning och vårdsamordning.

Viss tjänstgöring på Närakuten i Värnamo kan förekomma. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att vara aktuell för tjänsten hos oss behöver du vara legitimerad sjuksköterska samt ha körkort B. Vi ser det som positivt om du är vidareutbildad som specialistsjuksköterska så som distriktssköterska. Därutöver ser vi även att det är positivt om du har erfarenhet av primärvård, Cosmic, telefonrådgivning samt vårdsamordning. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet genom att du bland annat är självgående genom att ta ansvar för dina arbetsuppgifter, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer. Du har en god samarbetsförmåga med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringarna. Därutöver är du bra på att väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden genom att visa omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. 

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 27 oktober 2019.

Kontaktpersoner är
Jenny Forsén, vårdenhetschef Skillingaryds vårdcentral, tel 010-2440325
Marketta Hauta-Aho, vårdenhetschef Gislaveds vårdcentral, tel 0722-088466

Facklig företrädare för vårdförbundet är Gunitha Robertsson tel 010-24 403 53

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb