Vårdadministratör/läkarsekreterare

Öron-, näs- och halsmottagningen Värnamo sjukhus

Vi välkomnar en ny vårdadminstratör till öron-, näsa-, halsmottagning i Värnamo!  

Vi söker

Vi söker nu dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare/medicinsk sekreterare. Vi ser även gärna att du har kodningsutbildning och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Du arbetar vardagar kontorstid, men arbetstiderna kan vara flexibla utifrån verksamheten.
Vi ser gärna att du arbetar heltid men önskemål om annan sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i vår verksamhet. Hos oss får du möjlighet till ett utvecklande, självständigt och stimulerande arbete tillsammans med kollegor från alla yrkeskategorier. Öron-, näs- och halskliniken är en länsklinik med bra sammanhållning och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö.

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter såsom exempelvis att kalla patienter till läkarmottagningen, registrering nationellt kvalitetsregister. Du gillar så klart att ha många bollar i luften, möta människor, ge god service och vara ansiktet utåt för vår verksamhet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övrig personal på kliniken.

Du har din arbetsplats på öron-, näs- och halsmottagningen, Värnamo sjukhus.
Vid behov är du behjälplig med att skriva journalanteckningar från mottagningarna i Eksjö och Jönköping. Vi eftersträvar att hela tiden vara i fas med skrivarbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är flexibel, trygg och stabil i dig själv, samarbetar bra med andra, uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Britt Wadenrud, telefon 010-242 17 18. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, telefon 010-242 15 85.

Sista ansökningsdag 20 oktober. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör/läkarsekreterare Tillbaka till lediga jobb