Undersköterska

Ortopedisk vårdenhet

Vi söker

Vi söker nu en utbildad undersköterskor som vill bli en del av arbetet på ortopedisk vårdenhet. Tjänsten är ett vikariat på 75 % som sträcker sig till 2020-08-09. Tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter innefattar omvårdnad, pre- och postoperativ vård, provtagning, dokumentation samt mobilisering/vardagsrehabilitering av patienter. Vi arbetar preventivt vilket innebär att du som undersköterska bland annat utför kontroller av vitala parametrar, elimination och vårdprevention.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas tycker du om mycket patientkontakt och känner dig bekväm med att möta patienter i olika situationer. Du tar ansvar för ditt arbete och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du har förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter, är strukturerad och har en positiv inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Claesson Songsong, 010-242 18 63. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan senast 2019-10-23.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb