ST-läkare Kirurgi

Kirurgkliniken, Värnamo

Sveriges bästa sjukhus söker


ST-läkare kirurgi

Vi söker nu en legitimerad läkare med stort intresse för kirurgi och en stark vilja att utvecklas i yrket.

Värnamo sjukhus har ett brett akutuppdrag och en elektiv kirurgisk verksamhet som ger goda förutsättningar för utbildning av ST-läkare.
Den vi anställer ska ha god självinsikt, vara socialt kompetent, ödmjuk inför kirurgins komplexitet och ha ett gott medicinskt omdöme.  

På vår klinik får du vara beredd att jobba mycket, men vi har samtidigt en generös schemaläggning som möjliggör ett aktivt liv. Utanför sjukhuset finns ett näringsliv i tillväxt med goda möjligheter för respektive och familj att etablera sig.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Tidigare i år blev Värnamo sjukhus utsett till Sveriges bästa mellanstora sjukhus av Dagens Medicin. Sjukhuset har även tidigare legat bra till i denna rankning och vi som jobbar här upplever att det är ett i stort välfungerande sjukhus med trevlig stämning och gott samarbete över klinikgränserna.

Tjänsten kommer initialt tillsättas som ett vikariat på sex månader och om vi trivs med varandra kommer den därefter övergå i en fast ST-anställning.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift
(minst C1-nivå).

Så här gör du om du är intresserad


För mer information kontakta Torbjörn Eriksson Överläkare och läkarchef på Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus telefon nummer 010 244 72 12 eller Pontus Lundgren Specialistläkare och
facklig företrädare på Kirurgkliniken, Värnamo sjukhus telefon nummer 010 244 8110
Sista ansökningsdag är den 20191031.
Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Kirurgi Tillbaka till lediga jobb