Länsuppdrag Specialistpsykiatri

Region Jönköpings län med möjlig placeringsort i Jönköping, Värnamo eller Eksjö

Är du en person som ser helheter och som har lätt för att se saker från ett övergripande perspektiv? Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta strategiskt och övergripande med att utveckla specialistpsykiatrin inom Region Jönköpings län. Vi tror att du har någon form av sjukvårdsutbildning i grunden och god kännedom om vårdprocesser generellt. Du bör också ha erfarenhet inom området för psykiatri. Har du tidigare arbetat med övergripande uppdrag är det meriterande. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med tillträde efter överenskommelse. Då resor förekommer i tjänsten är b-körkort ett krav.  

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds en individuell kompetensutvecklingsplan för att få de verktyg som behövs för att utveckla såväl dig själv som vår verksamhet.

Här kan du läsa om vilka förmåner du har som anställd inom Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta strategiskt och verksamhetsnära med en bred variation av arbetsuppgifter. Bland annat agerar du som samordnare för olika kliniska program och områden, detta i nära samarbete med ledningsstab och verksamhetschefer inom psykiatrin. I din roll är du också ansvarig för handläggning av Socialstyrelsens psykiatrifrågor och kontaktperson gentemot flertalet andra myndigheter. Vidare företräder du specialistpsykiatrins verksamhetschefer i nationella nätverk. Andra uppdrag är sådant som delaktighet i samverkansavtal mellan andra regioner och agera som stöd vid upphandlingar och avtal.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos tror vi att du är en person som ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du har lätt för att planera och strukturera upp ditt arbete och är flexibel. I din roll kommer du att ha många kontaktytor varpå din samarbetsförmåga blir en viktig del i ditt yrkesutövande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vårt arbete utgår från psykiatriska klinikens målbild samt en jämlik psykiatrisk vård över länet där vi går från diagnosstyrd till en mer behovsstyrd vård. Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utvecklas i sin roll och samtidigt medverka till våra klinikers fortsatta framgång. Vi eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta verksamhetschef för Psykiatriska kliniken Höglandssjukhuset i Eksjö, Bo-Kenneth Knutsson, 010-243 56 42. Verksamhetschef för Psykiatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov, Ulf Grahnat, 072-509 91 20. Verksamhetschef för Psykiatriska kliniken Värnamo sjukhus, Ann Lund, 072-525 84 05. Verksamhetschef för Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken, Carina Vestergren, 072-236 44 81. Facklig företrädare nås via verksamhetscheferna.

Sista ansökningsdag den 30 november men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Länsuppdrag Specialistpsykiatri Tillbaka till lediga jobb