Gymnasielärare Svenska

Stora Segerstad naturbrukscentrum

Vi söker gymnasielärare

Är du en lösningsfokuserad, relationsbyggande och positiv person som tycker om att arbeta med ungdomar utifrån deras individuella förutsättningar? Då kan du vara den vi söker till vår engagerade och professionella personalstyrka som gemensamt antar utmaningar och skapar förutsättningar för eleverna på naturbruksprogrammet vid Stora Segerstad Naturbrukscentrum!

Det här får du arbeta med

Som lärare hos oss kommer du att arbeta tillsammans med engagerad och kunnig personal vid gymnasieskolans naturbruksprogram. Tjänsten är tillsvidare med tillträde så fort som möjligt och med omfattning på ca 80%. Du kommer att undervisa i svenska, men har du andra kompetenser eller ämnesbehörigheter kan det finnas möjligheter till alternativa lösningar.

Utbildningskrav/tidigare erfarenhet

Du som söker lärartjänsten ska vara behörig med lärarlegitimation. Du är trygg i din kompetens och trivs i rollen att jobba med ungdomar och förmedla kunskap. Du har en egen drivkraft och ett strukturerat arbetssätt, gillar utmaningar och att arbeta med utvecklingsarbete. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor så tveka inte att höra av dig!
Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Maria Lust 010-24 42 616, 070-64 33 666. Fackliga representant: Lärarnas riksförbund, Anna-Carin Jönsson , 010-24 42 629.

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker fortlöpande. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Gymnasielärare Svenska Tillbaka till lediga jobb