Elektriker/Fastighetstekniker

Fastighetstekniska enheten, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår sida vid sida med ett framväxande bygge? Regionfastigheter söker elektriker/fastighetstekniker med placering på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Vi söker

Regionfastigheter söker två utbildade elektriker med fullgjord lärlingstid och certifierade gärna med några års erfarenhet. Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår, vilket kräver omdöme, ansvarskänsla och att du förstår vikten av goda kundkontakter samt att jobba i team. Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor med en god sammanhållning i teamet. Du får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler.

Din placering är på Höglandssjukhuset i Eksjö. Resor i tjänsten till våra fastigheter i Nässjö, Vetlanda och Tranås förekommer varför B-körkort är ett krav.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet omfattar underhåll av elanläggningar, hissar, ställverk, UPS och reservkraft, samt även en del nyinstallation. Du kommer att arbeta med både starkströms- och svagströmsinstallationer. Beredskap ingår i tjänsten vilket innebär att du kommer att ingå i vår beredskapsstyrka med 30 minuters inställelsetid till sjukhuset.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet bedrivs i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår vilket ställer höga krav på kundfokus, driftsäkerhet, riskmedvetenhet och anpassning till kundens behov. Du har god social kompetens, är bra på att kommunicera, är noggrann och håller en hög kvalitet i ditt arbete. Som person är du lugn och stabil med ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du har ett gott omdöme och förmåga att göra korrekta prioriteringar. Du arbetar självständigt och strukturerat samtidigt som du tar egna initiativ och uppnår resultat. Vidare har du lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och har förmågan att analysera och lösa komplicerade problem.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna driftchef Niclas Olofsson, tfn 010-243 69 01, så får vi möjlighet att berätta mer om tjänsten. Facklig företrädare för Vision är Viktor Fransson, tfn 010-243 69 20, och för Kommunal Mattias Moberg, tfn 010-242 27 34.
Rekrytering kommer att ske fortlöpande dock vill vi ha din ansökan senast 2019-12-31. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Elektriker/Fastighetstekniker Tillbaka till lediga jobb