Vårdenhetschef

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Nu söker vi vårdenhetschef till kvinnoklinikens mottagning samt vårdavdelning. Är det du? Välkommen till oss!

 

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av ledningsarbete och ledarskap. Önskvärt är att du är legitimerad barnmorska gärna med erfarenhet inom yrket. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Chefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession.

Vi erbjuder dig

Här får du arbeta på en lagom stor klinik i en kreativ arbetsmiljö som visar goda medicinska resultat. Vi har ett bra utbildningsklimat med kunnig och kompetent personal i ett ständigt lärande och utbildande. Du arbetar tillsammans med de övriga cheferna på kliniken. Dessutom i nära samarbete med en administrativ samordnare. Möjlighet finns för mentorskap.  

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef har du personalansvar och leder och fördelar arbetet på mottagningen och vårdenheten. Chefskapet innebär att du har ett delegerat ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du är direkt underställd verksamhetschefen och är en del av ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela verksamhetens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att leda andra individer och göra det bästa möjliga för våra patienter tillsammans med våra medarbetare samtidigt som du ser till helheten. Som person är du strukturerad, stabil samt har förmåga att kommunicera tydligt och förmedla budskap på ett bra sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid-Claus, 010-243 57 06 eller vårdenhetschef Marie-Ann Österberg, 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Åsa Lowejko 010-242 35 80 och för Kommunal Johanna Röstedal  010-243 58 00.
Sista ansökningsdag är den 15 november 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb