Tandhygienist, Norrahammar Folktandvård

Norrahammar Folktandvård

Hos oss på Norrahammar Folktandvård är utveckling en naturlig del av verksamheten.  Vi tar oss gärna an nya utmaningar genom att vara testklinik för nya program eller arbetssätt. Nu söker vi en tandhygienist som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss.  Vi tycker det är roligt med nya medarbetare och på kliniken möts du av ett härligt arbetsgäng med god sammahållning. 

 

Välkommen att söka till oss!

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med erfarenhet av yrket. Har du en tandsköterskeutbildning i grunden ser vi det som positivt då även assistans kommer att förekomma i tjänsten.

Du har god datorvana och vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet T4. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Körkort är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och upp till 20,000 kronor i flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist på vår klinik får du ett omväxlande arbete. Du utför på en allmäntandvårdsklinik alla förekommande arbetsuppgifter för en tandhygienist och du trivs att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandsköterska. På kliniken hjälps vi åt i det dagliga arbetet vilket gör att även handledning av studenter och assistans är en del av tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Du värdesätter precis som vi ett gott samarbete och tillsammans med dina kollegor arbetar du för att nå klinikens uppsatta mål. Genom din positiva attityd är du med och bidrar till en fortsatt god arbetsmiljö. Du kommer gärna med egna idéer för att utveckla såväl kliniken som dig själv.

Du är trygg i rollen som tandhygienist och i mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående. Du anpassar ditt bemötande till varje unik situation och säkerställer att ditt budskap har nått fram. Du har en god struktur i ditt arbete och prioriterar dina arbetsuppgifter väl. Du ser möjligheter med förändrade omständigheter och hittar lösningar på problem.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om oss? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Agneta Vinge, telefonnummer 010-242 39 60.

Facklig kontaktperson är Ulrica Jonsson, telefonnummer 010-242 38 47.

Sista ansökningsdag är den 17 november 2019. Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Norrahammar Folktandvård Tillbaka till lediga jobb