ST-läkare

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vill du arbeta på Sveriges näst bästa mellanstora sjukhus? Vill du arbeta på ett sjukhus 

 

med goda medicinska resultat i både nationella och regionala mätningar? Trivs du med ett självständigt arbete där du får utvecklas? Då har vi tjänsten för dig! 

 

Vi söker

Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i obstetrik och gynekologi vid vår klinik. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter överenskommelse. Jourverksamhet på kvällar och helger ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en komplett specialistutbildning som ger dig en mycket bra bredd. I tjänstgöringen ingår randning för att erhålla kompetens i neonatalvård, allmän kirurgi, urologi samt obstetrik vid universitetssjukhus. All vår verksamhet ligger samlad på ett plan i moderna och ändamålsenliga lokaler.
Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Kliniken har ett utpräglat teamtänk, vilket innebär att du bland annat kommer att få prova på att arbeta i samtliga team under din ST-utbildning. Du kommer även arbeta på vår relativt nystartade specialistmödravård som sker i samarbete med medicinkliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs att arbeta i team där allas kunskap tas tillvara och respekteras. Du är lugn och stabil med förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar även i stressande eller pressande situationer. Då en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du tar hänsyn till verksamhetens bästa.

Detta värderar vi högt

Kliniken ska ge god, jämlik vård med gott bemötande och delaktiga patienter. Våra medarbetare deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete. Vi arbetar för en långsiktig utbildnings- utvecklings - och kompetensförsörjning för verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-243 57 06. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Caroline Lyssarides, caroline.lyssarides@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 26 november 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb