Vårdadministratör

Psykiatriska kliniken, Jönköping

Vill du få möjlighet att utveckla dig inom din profession som vårdadministratör och samtidigt vara med och utveckla vår verksamhet? Välkommen till oss på psykiatriska kliniken, Jönköping! 

Vi söker

Vi är i behov av förstärkning av en vårdadministratör till vår öppenvårdsverksamhet i Jönköping varpå vi söker dig som vill bli en del av vår arbetsgrupp där vi trivs och har kul tillsammans. Du har en vårdadministratörsutbildning och goda kunskaper inom såväl Officepaketet som generell IT-användning. Vidare är du en god kommunikatör i såväl tal som skrift och har ett genuint intresse för språk samt medicinsk juridik och dokumentation. Vi ser det som meriterade om du har kodningsutbildning och tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Om du dessutom är bekant med området kring psykiatrisk vård är detta ett plus.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete med många kontaktytor där din kompetens och erfarenhet tas tillvara i såväl det dagliga arbetet som i framtida utmaningar. I din roll har du ett nära samarbete med flera olika yrkesgrupper där samverkan och att hjälpa varandra är en viktig del för att skapa trivsel och tillsammans uppnå verksamhetens mål.

Tjänsten är tillsvidare på heltid enligt schema där viss helgtjänstgöring ingår. Tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd inom Region Jönköpings län har du bland annat fri sjukvård och fritt tillträde till vårt gym. Du har också möjlighet att delta någon av de många personalaktiviteter som anordnas av vår personalklubb. 

Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder.  

Det här får du arbeta med

Du kommer i huvudsak arbeta med medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering, hantering av intyg och kallelser, samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Hos oss är det viktigt att du tycker om att skriva, men arbetet består av väldig mycket mer. Ibland står vi i receptionen och kan även vara med på en del remissgenomgångar. Vidare är vi en del i skapandet av nya administrativa rutiner och har vissa gånger egna projekt som vi driver. I verksamheten pågår flera utvecklings- och förändringsarbeten, där du som vårdadministratör, tillsammans med övriga yrkesprofessioner, är en viktig del.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss är du ansvarstagande och noggrann. Du har god samarbetsförmåga och en hög känsla för bemötande och service. För dig är det inga problem att arbeta vare sig självständigt eller i team. Vidare har du god organisationsförmåga och lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter varpå utmaningar och utveckling är något som du ser som ett spännande inslag i din arbetstillvaro. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötandet med patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Tillsammans är vi positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Elinor Jälmeborg, 010-242 31 86. Facklig företrädare för Vision är Helen Lundqvist, 010-242 32 64.

Sista ansökningsdag är den 24 november. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb