Tandsköterska, Käkkirurgiska kliniken

Käkkirurgiska kliniken

Vid Odontologiska Institutionen bedrivs specialisttandvård inom odontologins åtta specialiteter. Vi är en av landets största godkända utbildare av specialisttandläkare och hit söker sig tandläkare från hela landet för att göra sin specialisttjänstgöring. Vi ansvarar även för konsultationsverksamhet samt fortbildningsprogram för länets tandvårdspersonal, både inom Folktandvården och privattandvården.

Käkkirurgiska kliniken finns i moderna lokaler på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och här arbetar cirka 60 personer inom specialiteterna bettfysiologi, käkkirurgi, röntgen samt orofacial medicin. 

Just nu söker vi två tandsköterskor att ingå i vår arbetsgrupp. Välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke samt 15-poängskurs i operationssjukvård för tandsköterskor. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av journalsystemet T4.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
I denna rekrytering erbjuder vi två tjänster där den ena tjänsten är en tillsvidareanställning och den andra tjänsten är ett vikariat under ett år. Båda tjänsterna är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Som tandsköterska hos oss erbjuds du ett spännande arbete med stor variation i ett gott arbetsklimat.

Som ny medarbetare på kliniken får du ett individanpassat introduktionsprogram med god handledning. Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och upp till 20,000 kronor i flyttbidrag till dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska på vår klinik får du ett omväxlande arbete där det ingår operationsassistans och sterilarbete samt övriga sedvanliga tandsköterskeuppgifter.

För att du ska trivas hos oss
Du är en tillmötesgående person som alltid har patienten i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar för att hjälpa andra. Hos oss kan dagens förutsättningar snabbt förändras vilket ställer krav på oss att behålla vårt lugn och ha förmåga att prioritera rätt för att hantera situationen. Du är trygg och stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi hjälps åt i det dagliga arbetet och du trivs i samarbete med andra och gör vad du kan för att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Detta värderar vi högt
Vi är en serviceinriktad klinik med hög kvalitet på vårt arbete. Hos oss gör alla skillnad och bidrar med utveckling och förbättring på kliniken. Vi samarbetar över alla yrkeskategorier och sätter högt värde på positiv attityd och lösningsfokus.
Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköpings län? Klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten kontakta klinikchef Peter Nilsson, peter.nilsson@rjl.se eller klinikkoordinator Anna Stanton, anna.stanton@rjl.se

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult 073-248 16 13.
Sista ansökningsdag är den 24 november 2019.

Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Käkkirurgiska kliniken Tillbaka till lediga jobb