Barnsjuksköterska

Habiliteringscentrum

Intresserad av en spännande och intressant kombinationstjänst? Vi söker nu barnsjuksköterska till just en kombinationstjänst på barnhabiliteringen och barn- och ungdomsmedicinska kliniken i Jönköping. Välkommen att läsa vidare!

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Önskvärt är tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom barnsjukvård eller tidigare erfarenhet av arbete med barn och familjer och personer med funktionsnedsättning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en givande och omväxlande roll i två spännande verksamheter.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Habiliteringscentrum med 50% utlåning till Barnkliniken. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på habiliteringen ingår du i medicinska teamet och deltar i länsövergripande teamarbete för barn med funktionsnedsättning såsom rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning, neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Du deltar med omvårdnadsperspektiv i processarbete inom olika processområden på habiliteringen. Du initierar och upprätthåller kontakter med andra verksamheter runt barn och ungdomar samt så planerar du och genomför egen mottagning, arbetar med telefonrådgivning.

Din basplacering är i Jönköping men du har länet som arbetsområde.

På barn- och ungdomsmedicinska kliniken kommer du att arbeta på den specialiserade mottagningen med barnneurologi. Tillsammans med andra yrkeskategorier ingår du i barnepilepsiteamet. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt mottagningsarbete tillsammans med läkare men också egna besök för kontroller och rådgivning, telefonrådgivning samt teamkonferenser.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är stabil och trygg i dig själv, arbetar strategiskt samtidigt som du drivs av att sätta upp mål att arbeta gentemot. Du känner dig bekväm i att arbeta självständigt och du tar egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav då tjänsteresor förekommer.

Så här gör du om du är intresserad

Varmt välkommen att kontakta enhetschef medicinska enheten Habiliteringscentrum Christina (Tina) Alnervik, 010-242 43 66 eller vårdenhetschef barn- och ungdomsmedicinska kliniken, Anna-Lena Svensson, 010-2422262
För fackliga frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet på 036-306441 eller info.jonkoping@vardförbundet.se

Sista ansökningsdag är den 17 november 2019, men då vi jobbar med ett löpande urval så sök gärna tjänsten redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb