Biomedicinsk analytiker

Primärvårdslaboratorierna Höglandet

Just nu söker vi biomedicinska analytiker till primärvårdslaboratorierna på Höglandet (Tranås och Nässjö). Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och du välkomnas till en sammanhållen och integrerad verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan relevant vårdutbildning. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Erfarenhet inom området är meriterande. Då resor mellan våra laboratorium på Höglandet förekommer så är det önskvärt att du har körkort. 

Vi erbjuder dig

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med provtagning och patientnära analysverksamhet samt se till att övriga prover behandlas rätt och skickas vidare till analyserande laboratorium. Tjänsterna kan även innebära arbete på flera av primärvårdslaboratorierna i området. Du arbetar kontinuerligt med utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du stabil och har självinsikt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Du är van att samarbeta och relaterar till kollegor på ett lyhört och smidigt sätt. Du har ett strukturerat arbetssätt och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du är serviceinriktad och ser alltid till patientens bästa.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta områdeschef Conny Dahnson, 010-243 33 44.
Facklig företrädare vårdförbundet blir Anna Angel 010-2432371 alt. 010-2425238.

Sista ansökningsdag är den 20 november 2019. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden så ansök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb