IT-utvecklare

Laboratoriemedicin Resursenheten

Vill du arbeta i en utvecklingsintensiv verksamhet? Just nu söker vi dig som vill ingå i vårt team av engagerade IT-utvecklare.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT och/eller medicinteknisk inriktning. Du har förståelse för integrationer och har erfarenhet av arbete inom IT. Meriterande är om du har erfarenhet av följande arbetsuppgifter; supportarbete, utvecklingsarbete, projekt, testning, systemförvaltning, testledning och/eller projektledning. Dessutom är erfarenhet av arbete inom offentlig sektor önskvärt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet. Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och du välkomnas till en sammanhållen och integrerad verksamhet. Kombinationen av att ständigt arbeta med förbättringar, ha viljan och förmågan att tänka innovativt och att också våga prova ny teknik har gjort att vi är en verksamhet i framkant inom flera områden.

Vi erbjuder ett föräldraledighetsvikariat ca 1 år, med möjlighete till förlängning och eventuell tillsvidareanställning på sikt. Arbetstid är dagtid/heltid och vi tillämpar flextid. Tillsättning enligt överenskommelse.

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Som IT-utvecklare samverkar du med verksamheten för att skapa optimala system, integrationer och IT-tillbehör som ständigt utvecklas för att säkerställa en effektiv och kvalitetssäker verksamhet. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter som till exempel utveckling, uppdatering, test och problemlösning samt förvaltning av såväl befintliga som nya system, systemintegrationer samt IT-lösningar.

Arbetet innebär daglig och långsiktig support och stöd till verksamheten inom IT/medicintekniska-frågor. Vi arbetar mycket i projektform där både förstudier, införande och utredningar förekommer. Arbetet bedrivs i nära samarbete med verksamheten.
Du arbetar nära personalen, kollegor inom Regionen samt leverantörer.

Tjänsten är stationerad i Jönköping, men resor inom Jönköpings län förekommer i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss ska du tycka om att ingå i ett team där vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö och arbetar mot verksamhetens mål samtidigt som du är van att arbeta självständigt med att strukturera och driva dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är kundorienterad med stark vilja och förmåga att lösa de problem och frågor som dyker upp och är van att arbeta med komplexa frågor. Du tar egna initiativ och arbetar tills projekt eller resultat är uppnådda. Du är pedagogisk och tillmötesgående i ditt bemötande. Du arbetar utifrån ett strategiskt förhållningssätt och har ett brett perspektiv.

Verksamheten arbetar mycket med förbättringar varför vi söker dig som stimuleras av utvecklings- och förbättringsarbete. Vid förändringar ser du möjligheter. Du är van att dokumentera ditt arbete och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Pia Rundgren, 010-2422301 eller IT-planeringschef Ninna Ström, 010-2422329.

Fackliga företrädare för SACO Gerd Gansberg, 010-2426962, Vision Annika Enander-Lantz, 010-2422350, Naturvetarna Kirstin ”Kiki” Dienus 010-2422306.

Sista ansökningsdag är den 30 november 2019. Men då urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som IT-utvecklare Tillbaka till lediga jobb