Dietist

Rehabiliteringscentrum, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du dietist och intresserad av att arbeta med onkolog- och kirurgipatienter? Välkommen till en grupp med stor kompetens inom klinisk nutrition.

Vi söker

Vi söker en legitimerad dietist till Rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 2020-01-27 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

”Ett utvecklande och roligt arbete där du får använda dina kliniska kunskaper på bästa sätt. Du har kollegor nära till hands och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet”
Lena Ljunggren, Leg.dietist

Vi erbjuder dig ett viktigt och spännande arbete där du träffar patienter med olika typer av nutritionsbehov. Här har du dietistkollegor nära till hands men jobbar också tillsammans med läkare, sjuksköterskor och övriga rehabiliteringsprofessioner. Dina tre närmsta dietistkollegor arbetar framförallt med onkologi-, kirurgi- och öron-näsa-halspatienter. Tillsammans utgör ni ett välfungerande team som ger kvalificerad nutritionsbehandling där dina insatser är av stor betydelse för patienten.

Du erbjuds en mentor samt regelbunden handledning i grupp. Rehabiliteringscentrum är positivt inställda till kompetensutveckling och vidareutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som dietist vid Rehabiliteringscentrum kommer du att stödja patienter på framförallt onkolog- och kirurgkliniken. Insatser sker även i viss mån mot infektionskliniken. Dina arbetsuppgifter består till stor del av att stödja patienten med rätt nutritionsbehandling före, under- och efter onkologisk behandling och kirurgi. Många patienter du träffar har någon form av cancer och du har ett nära samarbete med bland annat GI- onkologer och palliativvårdsläkare. Bedömning och utvärdering av enteral och parenteral nutrition tillhör dina vardagliga arbetsuppgifter. Arbetet är varierat och består bl.a. av besök på avdelning, mottagningsbesök, teambesök samt telefonuppföljningar. Utvecklings- och förbättringsarbete samt utbildning av personal är delar i arbetet.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta men också tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är självgående och strukturerad. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalité. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Christina Polland 010-2423263.
Facklig företrädare för Naturvetarna är leg dietist Heléne Park Petersson 010-2421057.

Sista ansökningsdag är den 25 november 2019.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb