Klinikkoordinator, Gränna Folktandvård

Gränna Folktandvård

Har du ett intresse för ledarskap, brinner för utveckling och tycker det är spännande med personalfrågor? Då ska du söka tjänsten som klinikkoordinator hos oss! 

 

Gränna Folktandvård är en av 26 allmäntandvårdskliniker i Region Jönköpings län. På kliniken arbetar ett ambitiöst och kompetent gäng som trivs tillsammans. Förutom vanlig allmäntandvård kan vi ge behandling under lustgassedering och vi erbjuder även behandlingar med implantat. 

 

Utöver klinikchef och klinikkoordinator arbetar en tandläkare, två tandhygienister och fem tandsköterskor på kliniken.

 

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse av att leda människor och processer.

Du är utbildad tandsköterska eller legitimerad tandhygienist. Du har arbetslivserfarenhet inom tandvården och vi ser gärna att du har erfarenhet av handledning och introduktion av nya medarbetare.

Har du tidigare arbetat med personalfrågor, schemaläggning, budget och uppföljning ser vi det som positivt. Vi ser gärna att du har kunskap i journalsystemet T4.

För tjänsten krävs god datorvana, körkort och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på det svenska språket. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi välkomnar såväl interna som externa sökanden. 

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidareanställning som tandsköterska eller tandhygienist. Tjänsten som klinikkoordinator är ett tidsförordnande på 2 år med möjlighet till förlängning. Start sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst med arbetsuppgifter av både stora och små mått. Hos oss får du möjlighet att växa i din yrkesroll och som en del i klinikledningen styr du kliniken mot våra uppsatta mål. Som ny medarbetare på kliniken får du handledning och en god introduktion.

Det här får du arbeta med

Som klinikkoordinator ingår du i klinikledningen. Du är klinikchefens ledningsstöd och svarar tillsammans med klinikchefen för planering, styrning, utveckling och ledning av medarbetare och verksamheten. Tillsammans säkerställer ni ett väl fungerande kommunikationsflöde mellan klinikledning och medarbetare.

Rollen som klinikkoordinator innebär arbete  med tidboksplanering, ekonomi-, schema- och personalfrågor. Du planerar interna och externa kurser, auskultationer samt introduktion av studenter och nya medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du tar stort ansvar för ditt uppdrag och att agera som arbetsgivarrepresentant i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan och policys är en självklarhet för dig.

Rollen som klinikkoordinator ställer krav på god flexibilitet och förmåga att snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö och där andra ser problem ser du möjligheter. I en pressad situation är du lugn, kontrollerad och fokuserar på rätt saker. Du har förmåga att själv planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Du är lyhörd och trivs att samarbeta med andra. Din kommunikation är tydlig och du har förmåga att anpassa ditt sätt att kommunicera beroende på person och situation. Du motiverar medarbetarna och skapar engagemang och delaktighet. Tillsammans arbetar ni för att utveckla kliniken och nå uppsatta mål.

Detta värderar vi högt

Som klinikkoordinator är du en god förebild utifrån organisationens värderingar. Du är en arbetsgivarrepresentant och arbetar efter våra mål och visioner. För att läsa mer om detta går du in på Jobba på Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Hala Rashed på 010-242 49 33.

Fackliga företrädare för VISION Anita Hult 010-243 24 03 och för SRAT Ulrica Jonsson 010-242 38 47.

Sista ansökningsdag är den 19 november 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Klinikkoordinator, Gränna Folktandvård Tillbaka till lediga jobb