Kravanalytiker

Utvecklingsenheten

En nyckel för att skapa bättre IT-stöd är att kunna förstå och konkretisera verksamheternas behov, därför söker vi nu en kravanalytiker

Vi söker

En kravanalytiker till vår Utvecklingsenhet på Regionfastigheter. Där kommer du arbeta tillsammans med ett härligt gäng systemförvaltare och systemutvecklare.

Du som söker ska ha relevant högskoleutbildning. Utbildningar vi ser meriterande är systemutveckling, IT projektledare eller byggnadsingenjör (husbyggnad). Det är vidare meriterande att du har dokumenterad erfarenhet som kravanalytiker eller arbetat inom byggsektorn. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Jönköping. Start enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

En kravanalytiker på Utvecklingsenheten är spindeln i nätet mellan verksamhet och IT, rollen är viktig för att skapa ett välfungerande IT-stöd. Det handlar om att identifiera, strukturera och visualisera vad den tänkta lösningen ska göra och varför. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera utvecklings- och förändringsbehov, genomföra utredningar och framtagande av systemkravspecifikationer. Som kravanalytiker är du med under hela processen; från förstudie, prioritering och releaseplanering till acceptanstestning, implementation och utbildning av användarna i slutprodukten.

Din främsta uppgift är att arbeta med systemet Program för Teknisk Standard (PTS) och här kommer du samverka med flera andra regioner. Därmed kan det bli aktuellt med resor inom Sverige för att genomföra workshops med användare, implementera och utbilda varav körkort ett krav. I viss mån kan även supportarbete förekomma.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är du en driven och lösningsorienterad person med högt engagemang och intresse för nya frågeställningar. Du ser helheten men har också förmåga att avgränsa och detaljera. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i komplexa frågeställningar. Din samarbetsförmåga är god och du har en hög känsla för service. Du har även förmåga att planera samt genomföra analyser med hjälp av t.ex. workshops och känner dig bekväm med att utbilda och prata inför grupp.

För att du ska trivas hos oss så behöver du även vara flexibel, tydlig i din kommunikation och gilla utmaningar. Det är viktigt att du talar flytande i svenska och kan formulera dig tydligt i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Region Jönköpings län arbetarför ett gott liv i ett attraktivt län. Vi är en kunskapsintensiv verksamhet med goda utvecklingsmöjligheter. Dessutom erbjuder vi generösa anställningsförmåner som du kan läsa om här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna Charlotte Bruun, utvecklingschef, 010-242 51 67 om du har frågor kring tjänsten. Fackliga ombud för Vision är Brigitte Gustafsson, 010-242 51 74.

I denna rekrytering arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju innan annonstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är den 2019-11-26. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kravanalytiker Tillbaka till lediga jobb