Akutsekreterare, deltid

Akutklinikernas vårdadministration

Akutklinikernas vårdadministration
Välkommen till en annorlunda administrativ arbetsplats! Vill du kunna kombinera studier och jobb? Sparar du pengar till något speciellt och vill ha ett extraarbete vid sidan av din ordinarie tjänst? Vill du lära känna nya härliga kollegor och framförallt bredda din kompetens? Har du gått i pension, men längtar efter utmaningarna och det sociala samspelet du får på en arbetsplats?

Vi söker

Vi söker förstärkning till vårdadministrationen inom akutklinikerna i Region Jönköpings län. För att klara av detta behöver du i grunden ha en vårdadministratörsutbildning eller ha kommit en bit in i din utbildning till vårdadministratör. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Vi söker dig som är intresserad av att jobba deltid, en eller fler helger i månaden, efter överenskommelse, dag- och kvällstid. Nattjänstgöring är inte aktuell för denna tjänst.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en annorlunda administrativ arbetsplats. Att arbeta på en akutmottagning ger bred kompetens och du får en helhetsbild av vårdens organisation och processer. Vi är ett viktigt administrativt stöd för verksamheten, i synnerhet under kvällar, nätter och helger. Tack vare vår höga tillgänglighet har vi även ansvarsområden inom vårdens akuta processer, något som sticker ut inom verksamhetsområdet vårdadministration. Du erbjuds en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Vi är en verksamhet i ständig utveckling där vår huvuduppgift är att hantera akut vårdadministration på de tre sjukhusen i länet. Vi utgår från våra tre sektioner och ansvarar tillsammans för de uppgifter vi har inom hela Region Jönköpings län. Vi jobbar med att förenkla och stötta patientens väg från det akuta omhändertagandet vidare till specialistvård, primärvård eller direkt till färdig behandling. Detta sker i samverkan med akutmottagningarna i länet, ambulansverksamheten och samtliga kliniker vi jobbar tillsammans med.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i denna roll bör du vara serviceinriktad och redo för en utmaning. Du kan planera och prioritera ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten och du tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter, men även för enhetens helhet – vi uppskattar egna tankar och idéer kring verksamheten. Vidare är du trygg och stabil i stressade situationer. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Varje dag på akutmottagningar innebär nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa, allt i ett högt tempo. Vårdadministration är en viktig del i det arbetet. Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet, god tillgänglighet och ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Marie Jonsson Vidlund, telefonnummer 010-242 26 43, sektionsledare Eksjö Carina Nilsson Ekholm, telefonnummer 010-243 73 14 eller sektionsledare Värnamo Petra Sundin 010-244 74 31. Facklig företrädare för Vision är Miomirka Navarro, telefonnummer 010-242 28 29. 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 17 november.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Akutsekreterare, deltid Tillbaka till lediga jobb