Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo

Vråen Folktandvård Värnamo

På vår klinik möts du av en glad och prestigelös arbetsgrupp som har roligt tillsammans. Vi samarbetar över yrkesgränserna och ställer upp för varandra. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra i en varierande och händelserik arbetsvardag. Välkommen att söka till oss på Vråen Folktandvård Värnamo!

 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Har du erfarenhet som tandhygienist eller av annat vårdyrke är det meriterande. Vi ser också positivt på om du har datorvana och tidigare erfarenhet av journalsystemet T4.

Du har goda kunskaper i svenska språket. Vi ser gärna att du har körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder alla våra medarbetare friskvårdsbidrag samt flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.  

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde. Du bemöter och behandlar barn – och vuxenpatienter på ett kvalitetsäkert och professionellt sätt. Du tar ansvar för patientens behandling och motiverar patienten till hälsa genom hela livet. På kliniken hjälps vi åt i det dagliga arbetet vilket gör att även handledning och assistans kan förekomma i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs med ett självständigt arbete i en omväxlande arbetsmiljö. Kvalitetstänk, god struktur och prioritering av arbetsuppgifter är delar som bidrar till att du håller givna tidsramar.

Du bidrar till teamkänsla på kliniken och tillsammans arbetar vi för att nå våra uppsatta mål. Genom din positiva attityd är du med och bidrar till en fortsatt god arbetsmiljö.

I mötet med patienter är du lugn och tillmötesgående. Du är uppmärksam på var patients unika behov och gör vad du kan för att våra patienter ska få en så god upplevelse som möjligt av sitt besök hos oss.

Detta värderar vi högt

På Vråen Folktandvård Värnamo värderar vi en positiv personlighet i samband med ett tänk för långsiktigt högkvalitativ tandvård. Vill du veta mer om vår klinik? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Daniel Blomgren, 010-244 81 65 eller klinikkoordinator Marita Helgesson, 010-244 81 68.

Facklig kontaktperson för SRAT är Ulrika Jonsson, 010-242 38 47. 

Sista ansökningsdag är den 20 november.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Vråen Folktandvård Värnamo Tillbaka till lediga jobb