Allmänläkare/medicinskt rådgivande läkare

Öxnehaga vårdcentral

Arbetet på vårdcentralen kännetecknas av nära samarbete mellan olika professioner och av korta beslutsvägar.

Vi söker

Nu erbjuder vi två tjänster - en som allmänläkare och en som medicinskt rådgivande läkare!

Då vår nuvarande medicinskt rådgivande läkare gått i pension efter 26 innehållsrika år på Öxnehaga vårdcentral, söker vi nu Dig med god erfarenhet och specialistkompetens inom Allmänmedicin. Du har en helhetssyn och samtidigt förmåga att se individens specifika behov. Med hjälp av Din breda kunnighet ser vi att Du är med och formar utvecklandet av vårt läkarteam och verksamheten i övrigt där Du kommer spela en central roll. Vårt läkarteam består i nuläget av flera drivna och ambitiösa utbildningsdoktorer. Vill du anta utmaningen att utveckla vårdcentralen som är full av möjligheter?

Vi erbjuder dig

Ett inspirerande och varierande arbete som präglas av ett nära teamsamarbete mellan olika yrkeskategorier. Våra listade patienter berikar oss med sin mångfald och du kommer att få möta människor ifrån många olika skeenden i livet. Arbetsmiljön uppmuntrar till nytänk, där vi vill tillvarata värdefull kompetens ifrån våra medarbetare. På så sätt ökar vi kvalitén i vården.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Ser vi att Du förstår vikten av ett gott bemötande. Vår målsättning är att patienten ska lämna oss med känslan att ha blivit sedd, lyssnad på och professionellt behandlad med en tydlig medvetenhet om vad nästa steg är. Det är viktigt att du har C1-nivå, för att skapa förutsättningar i ditt uppdrag. 

Detta värderar vi högt

Öxnehaga Vårdcentral har alltid präglats av ett mycket gott arbetsklimat där trivseln hos den enskilde medarbetaren är viktig för oss. Kommunikation och teamsamarbete är viktiga ledord, vilket speglas i en trygg och säker vård för våra patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa verksamhetschef Miriam Carlsson, tel. 010-242 36 10 eller 0768 42 36 10. Facklig företrädare för läkarförbundet är Axel Petersson, tel. 036-32 39 31. Sista ansökningsdag är 2019-11-30.

Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Allmänläkare/medicinskt rådgivande läkare Tillbaka till lediga jobb