Telefonsjuksköterska

Invånarservice, 1177 Vårdguiden på telefon

Vill du utvecklas i ett arbete där du gör skillnad? Vill du lyssna och identifiera symtom för att med hjälp av kvalificerat rådgivningsstöd bedöma, ge egenvårdsråd och vägleda rätt i vården? Inom en snar framtid kommer vi även kunna erbjuda våra patienter råd och stöd genom bild- och videomöten.

Som medarbetare på 1177 Vårdguiden på telefon är du en viktig del av en genomgripande samhällsutveckling som vill erbjuda människor alternativ till ett fysiskt vårdbesök. Varmt välkommen till oss på 1177 Vårdguiden på telefon, nu med filial i Jönköping!

Vi söker

Under 2020 har vi flera pensionsavgångar och därför söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet inom vård och med ett genuint intresse för att ge professionell rådgivning till våra invånare. Vi erbjuder tillsvidareanställning och erbjuder alltid heltid eller deltid enligt önskemål. Möjlighet till individuell schemaplanering finns.

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska hos oss får du alltid en riktad och gedigen introduktion i vårt arbetssätt under de första veckorna, oavsett tidigare erfarenhet. För att säkra kvaliteten har vi kontinuerlig utbildning för alla anställda. Som en del av Region Jönköpings län erbjuds ett generöst utbud av förmåner för alla anställda. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som telefonsjuksköterska arbetar du med telefonrådgivning för varierade patientgrupper med olika behov. Det skapar ett mångfasetterat arbete som ger en bred erfarenhet och stor arbetsglädje. Arbetets karaktär skapar en naturlig miljö för ständigt lärande och kompetensutveckling. Som ett led i den professionella rådgivningen fokuserar du på en vårdsökande i taget. Du lyssnar, analyserar symtom och motiverar åtgärder, råd eller hänvisning för individen och dokumenterar i vårt IT-stöd.

Vi bemannar telefonen alla årets 365 dagar, dag- och kvällstid, medan nattsamtalen hanteras av andra regioner. Vårt huvudkontor finns i Nässjö och vi har en filial i centrala Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är noggrann, kommunikativ och serviceinriktad i ditt arbetssätt. Som person är du trygg, stabil, samarbetar enkelt med andra och har ett gott omdöme. Vi lägger stor vikt vid att vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper till varandra i arbetsgruppen. Det utgör en trygghet och grund i vårt arbete. Datorn är vårt arbetsredskap och god datorvana är därför en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du är även viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för en god kommunikation med patienter.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Anna-Lena Krohn, 076-1183631, anna-lena.krohn@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 17 november. I denna rekryteringsprocess tillämpas ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan. Skulle du vilja komma förbi för att se hur vi har det och hur vi arbetar så är du välkommen att höra av dig!

Hälsar: Anna-Lena, Gunilla, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Lena, Carina, Ingrid, Susanne, Anne, Cecilia, Pernilla, Åsa, Elin, Sandra, Ottilia, Ulrika, Jennie, Sofie, Karolin, Elisabet, Evelina, Liselott, Eivor, Lina, Agneta, Berit, Lena, Maria, Anna, Sandra och Ann-Louise, Ulla-Britt, Cecilia, Sara, Anki, Anna-Karin, Marianne, Catarina, Maja och Anneli, Victoria, Eva, Therese.


Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Telefonsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb