Enhetschef vikariat/Telefonsjuksköterska

Invånarservice, 1177 Vårdguiden på telefon

Vill du bli en del av en verksamhet som präglas av meningsfullhet och framåtanda? Sök tjänsten som vikarierande enhetschef!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av chef och ledarskap, gärna i en offentlig verksamhet. I denna rekrytering värderar vi dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga. Tjänsten avser ett tidsbegränsat chefsvikariat på heltid under ett år med möjlighet till förlängning. Du erbjuds en tillsvidaretjänst som telefonsjuksköterska. Placering är i Nässjö och resor till verksamhetens filial i Jönköping förekommer varför körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Som enhetschef vid vår verksamhet erbjuds du ett varierande arbete. Vår verksamhet är starkt beroende av tillgänglighet och kvalité och du förväntas skapa de bästa lösningarna för att vi ska nå våra målssättningar och ge professionell rådgivning till våra patienter. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Som enhetschef har du personalansvar vilket kräver förmåga att leda och motivera personal till en väl fungerande enhet med rätt kompetens hos dina medarbetare. Du ansvarar för ekonomisk uppföljning och arbetar med kvalitetssäkring och utvecklingsarbete. Vår arbetsplats präglas av prestigelöshet och ett ödmjukt förhållningssätt.
Som person är du strukturerad och ansvarar för att Regionens och invånarservice kort- och långsiktiga mål eftersträvas och upprätthålls. Du är en förtroendeingivande och närvarande ledare som inkluderar och känner trygghet i eget beslutsfattande. Genom kunnighet, lyhördhet och din kommunikativa förmåga skapar du ett arbetsklimat som utgör grund för delaktighet och inflytande.  Du samarbetar och samverkar för att din verksamhet i sin helhet blir så bra som möjligt.

Våra rutiner och arbetssätt är i hög grad digitaliserade och du bör därför besitta goda IT-kunskaper och trivas med administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från det personaladministrativa systemet Heroma.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Anna-Lena Krohn, 076-1183631, anna-lena.krohn@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 24 november. I denna rekryteringsprocess tillämpas ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Fackligt ombud för Vårdförbundet är Karolin Nilsson Nordqvist, 073-8412808.

Från oss alla: Hjärtligt välkommen med din ansökan. Skulle du vilja komma förbi för att se hur vi har det och hur vi arbetar så är du välkommen att höra av dig!

Hälsar: Anna-Lena, Gunilla, AnnCharlotte, Helene, Pia, Ing- Marie, Anna-Karin, Margareta, Kerstin, Agneta, Marie, Lena, Carina, Ingrid, Susanne, Anne, Cecilia, Pernilla, Åsa, Elin, Sandra, Ottilia, Ulrika, Jennie, Sofie, Karolin, Elisabet, Evelina, Liselott, Eivor, Lina, Agneta, Berit, Lena, Maria, Anna, Sandra och Ann-Louise, Ulla-Britt, Cecilia, Sara, Anki, Anna-Karin, Marianne, Catarina, Maja och Anneli, Victoria, Eva, Therese. 


Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef vikariat/Telefonsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb