Ambulanssjukvårdare

Ambulansområde Öster

Är du ambulanssjukvårdare samt utbildad undersköterska eller med annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig? Har du en önskan om att arbeta inom en driven och spännande organisation, där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö?

Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län!

Vi söker medarbetare till vårt ambulansområde i öster.

Vi söker

Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare med undersköterskeutbildning, eller har erfarenhet och kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du är en van förare och har körkort med lägst B-behörighet samt utryckningsförarutbildning. Bra kondition och fysisk arbetsförmåga är viktigt inom ambulanssjukvård. Vi ser gärna att du är förtrogen med kommunikationssystemet Rakel samt journalsystemet Paratus.
Inför en eventuell anställning kallas du till fystest, bärtest, simtest samt intervju. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Område öster har stationer i Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Tranås och Aneby. 

 Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara och utmanas. Tjänsten är tillsvidare på heltid med varierande arbetstider. Tillträde sker enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. 

Som anställd hos oss har du dessutom tillgång till fri öppen sjukvård och varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym, samt friskvårdsbidrag. Inom Region Jönköpings län finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss

Du har en god social förmåga, visar yrkesskicklighet och tycker om att arbeta i team. Du ska också ha ett stort intresse för att arbeta med människor. Verksamheten i dagens ambulanssjukvård ställer stora medicinska och tekniska krav men även krav på flexibilitet.

Som ambulanssjukvårdare arbetar du alltid tillsammans med en medicinskt ansvarig grundutbildad eller specialistutbildad sjuksköterska.

Detta värderar vi högt

Att arbeta i ambulans ställer krav på personlig mognad och gott omdöme. Mötet med patienten är det viktigaste för oss. Detta korta möte ställer stora krav på våra medarbetare att ha en social kompetens och god empatisk förmåga. Du är engagerad i ditt arbete och din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde.  Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer, kontakta gärna områdeschef öster, Mats Kraft, 010-243 52 69. Facklig företrädare för Kommunal öster är Daniel Hegefeldt, 070-62 08 681. 

Sista ansökningsdag är 20 november 2019.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ambulanssjukvårdare Tillbaka till lediga jobb