Sjuksköterska

Remiss- och bedömningsenheten

Vill du få möjlighet att utveckla den psykiatriska vården tillsammans med professionella kollegor? Välkommen till oss på Remiss- och bedömningsenheten!

Vi söker

Tiden går fort när man har kul på jobbet! Då vår kollega går i pension söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med specialistutbildning eller erfarenhet inom psykiatrisk vård.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med start efter överenskommelse. Arbetstiderna innefattar dagtid med helgtjänstgöring var tredje helg.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en enhet där vi trivs och har kul tillsammans. Arbetet är lärorikt och utvecklande med goda möjligheter till kompetensutveckling.

Som anställd inom Region Jönköpings län har du tillgång till olika förmåner så som fri öppen sjukvård, förmånscyklar samt ett personalgym ett stenkast från vår arbetsplats.

Läs gärna mer om våra förmåner här.

Det här får du arbeta med

Organisatorisk så ligger också psykiatriska akutmottagningen under Remiss- och bedömningsenheten. Arbetet är omväxlande där du arbetar med kartläggning, bedömning och utredning av enskilda patienter, akutmottagning och telefonrådgivning. På enheten utförs polikliniska behandlingar, vilket betyder att möjligheten finns till arbete med ECT och rTMS. Du kommer att samarbeta tätt med olika professioner inom vården, så som läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer och vårdadministratörer. Därutöver sker samverkan med slutenvårdsavdelningar och övriga interna och externa vårdgrannar.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en person som tar egna initiativ och fattar beslut utefter rådande situation. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och utför ett gott arbete såväl självständigt som i grupp. Vidare tänker vi att du är strukturerad i ditt arbete och tydlig i din kommunikation gentemot patienter och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhets mål är hög tillgänglighet och kvalitativa bedömningar där vi fokuserar på utveckling- och förändringsarbete. Vi arbetar patientnära vilket vi ser som viktigt och är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Du kommer vara viktig som ny medarbetare i vår arbetsgrupp!

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta vårdenhetschef Sabina Johansson, 010-24 356 62. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, 010-243 56 50. 

Sista ansökningsdag är den 25 november men intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb