Specialistläkare kardiologi

Medicin -och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vill du arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus?

Vi söker

Till Medicin - och geriatrikklinikens kardiologisektion söker vi nu specialistläkare/överläkare inom kardiologi. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Eksjö. Stor möjlighet finns till att tjänstgöra på våra andra två sjukhus i Regionen om intresse finns.

Vi erbjuder dig

Kardiologisektionen är Medicin- och geriatrikklinikens största sektion med drivande och engagerade medarbetare. Vi utmärker oss genom att stärka hjärtsjukvården i Region Jönköpings län och bidrar på så sätt till att Länssjukhuset Ryhov ligger i topp bland Sveriges mellanstora sjukhus. Vi trivs tillsammans, vi innehar en hög medicinsk kompetens och har ett bra och nära samarbete med klinikens övriga sektioner och övriga sjukhus inom regionen.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som kardiolog varierar ditt arbete mellan hjärtavdelningen, hjärtintensiven och mottagningen. Hos oss träffar du en bred kardiologisk patientgrupp vilket ger dig möjlighet att använda många olika delar av din kardiologiska kompetens, inklusive arbetsprov och ekokardiografiska undersökningar som görs i samverkan med avdelningen för klinisk fysiologi.
I arbetet ingår också handledning av AT- och ST-läkare samt handledning av läkarstudenter.

Kardiologisektionen har en separat jourlinje som bemannas av en kardiolog samtliga helgdagar. Möjlighet till att ingå i klinikens primärjourslinje eller bakjourslinje finns vid intresse.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som gillar variation och tempoväxlingar i din vardag och du värdesätter ett gott samarbete. Du har såväl helhetssyn som kvalitetstänk i ditt sätt att arbeta och tar egna initiativ för att driva sektionens arbete framåt. Som person är du positiv och ser möjligheter till utveckling och förbättringar i alla situationer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i det svenska språket motsvarande C1-nivå enligt Europaskalans nivå.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Medicin- och geriatrikkliniken Pierre Cherfan, 010-243 46 50, bitr. verksamhetschef Camilla Strid, 010–243 46 52 eller specialistläkare Anne-Marie Suutari, 010-243 46 67. 
Facklig företrädare för Läkarföreningen är Lena Petersson, 010-243 46 79.

Sista ansökningsdag är den 24 november 2019.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så sök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare kardiologi Tillbaka till lediga jobb