Specialistläkare endokrinologi

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker dig som är nyfiken på en ny arbetsplats, och vill kunna få chansen att arbeta med hela endokrin- och diabetesområdet i en miljö där du får utrymme att utvecklas enligt egna önskemål och förutsättningar.

Vi söker

Vi söker dig som är specialistläkare inom endokrinologi/diabetologi. Vi erbjuder tillsvidareanställning med eventuell provanställning på ett av Sveriges bästa sjukhus. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • Som medarbetare på medicin- och geriatrikkliniken erbjuds du stora möjligheter till kompetensutveckling och fördjupning
  • Ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och väl fungerande samarbete mellan professionerna
  • Tillsammans arbetar vi för god arbetsmiljö i nya, toppmoderna lokaler
  • Friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym
  • Stor frihet att själv planera ditt arbete
  • Fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består framför allt av mottagningsarbete för patienter inom diabetologi och endokrinologi. Här är teamarbete tillsammans med bland annat kunniga, erfarna och starka specialistteamet med sjuksköterskor och fotvårdsterapeuter en viktig del. Dessutom ingår slutenvårdsarbete på internmedicinsk avdelning tillsammans med bland andra duktiga underläkare. Patientprofil enligt sedvanlig internmedicinskt urval samt patienter inom specialistområdet endokrinologi och diabetologi.

I tjänsten finns möjlighet till arbete som jour/bakjour.
Du förväntas ta en tydlig roll i teamarbete. Som medarbetare ska du ge god och säker vård och ha ett bra bemötande mot klinikens alla patienter.

För att du ska trivas hos oss

Vi värderar att du är engagerad i ditt arbete och har ett positivt förhållningssätt. Du är kontaktskapande, arbetar för ett gott samarbete och ser vikten av att ta tillvara allas kompetens i teamet för bästa möjliga vård. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och ser värdet i att fungera som en kunskapsresurs för andra.
Du har goda kunskaper i svenska språket (motsvarande C1-nivå enligt Europarådets nivåskala).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta verksamhetschef Medicin- och geriatrikkliniken Höglandssjukhuset Pierre Cherfan, 010-243 46 50 eller bitr. verksamhetschef Camilla Strid, 010 – 24 346 52.
Facklig företrädare för Läkarföreningen är Lena Petersson, 010-243 46 79.

Sista ansökningsdag är den 24 november 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistläkare endokrinologi Tillbaka till lediga jobb