FoU-ledare

Kommunal utveckling

Nu söker vi en engagerad FoU-ledare till Kommunal utveckling med fokus äldreomsorg och kommunal hälso- och sjukvård.
Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig

Som FoU-ledare arbetar du i en kreativ miljö med spännande uppdrag. Du arbetar tillsammans med utvecklingsinriktade kollegor i ett nära samarbete med länets tretton kommuner.

Uppdragets omfattning är 100 %, tidsbegränsad anställning under ett år. 

Det här får du arbeta med

Som FoU-ledare inom området äldreomsorg och kommunal hälso- och sjukvård är uppdraget att utgöra en resurs för utveckling av omsorg, vård och rehabilitering i länets kommuner. Ditt uppdrag är att samordna och driva kommunernas gemensamma utvecklings- och kvalitetsarbete för en evidensbaserad och jämlik äldreomsorg samt kommunal hälso- och sjukvård med god kvalitet.

Du ska tillsammans med teamchef, kollegor och samverkanspartners arbeta systematiskt, strategiskt och målinriktat. För att stärka och vidareutveckla den sociala välfärden ska praktik, forskning och kunskap hos våra medborgare knytas närmare varandra. Kunskapsstyrning är det styr- och stödsystem som skapar förutsättningar för en evidensbaserad praktik i mötet med brukaren/individen.

Arbetet sker i nätverk för mellankommunal samverkan. I många delar sker arbetet i nära samverkan med Region Jönköpings län som ansvarar för folkhälsa och sjukvård.

För att du ska trivas hos oss

Du har relevant högskoleexamen och erfarenhet av arbete av systematisk uppföljning, mått och mätetal, kvalitetsarbete, analysarbete, hälsoekonomiska beräkningar, medborgarmedverkan och liknande frågor. Vi tror att du är en person med förmåga att se helheter, tänka strategiskt och skapa struktur i ditt och andras arbete. Vi ser gärna chefserfarenhet inom socialt arbete eller kommunal hälso- och sjukvård.

Du har vana av att uttrycka dig väl i tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Du tar initiativ till och arbetar självständigt med planering, organisering och genomförande, samtidigt som du är flexibel inför ändrade förhållanden. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta teamchef Anneli Forsgren anneli.forsgren@rjl.se tfn 0730-677819 eller utvecklingschef Ola Götesson tfn. 072-5724293

Välkommen att söka jobbet via länken. Sista ansökningsdag är den 24 nov 2019.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som FoU-ledare Tillbaka till lediga jobb