Arbetsterapeut

Vaggeryds vårdcentral

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som vill ha ett varierande arbete! Tjänsten är ett vikariat på 75% med tillträde enligt överenskommelse t.o.m. 31 december 2020 ev med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som består av olika uppdrag men med arbetsterapi som bas. Vi arbetar nära varandra i alla yrkeskategorier på vårdcentralen för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetsterapeutens ansvarsområde är relaterat till alla de vardagliga aktiviteter som människor gör, men också till de aktiviteter som av olika anledningar är svåra att utföra. Som arbetsterapeut på vårdcentral får du arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning såsom handrehabilitering, smärta- och stresshantering, aktivitetsbedömningar och demensutredningar i team. Behandlingar sker i form av enskilda patientmöten men i vissa fall även i grupp. Det finns möjlighet att ytterligare utveckla arbetsterapin på Vaggeryds vårdcentral.

För att du ska trivas hos oss

Arbetsuppgifterna kräver att du tar egna initiativ och kan planera och genomföra arbetet självständigt. Samtidigt behöver du samarbeta väl med dina kollegor, och ha ett gott bemötande gentemot alla du möter i din roll. Du behöver också vara flexibel för att lätt kunna anpassa dig till ändrade omständigheter.

Detta värderar vi högt

Vi värderar ditt engagemang, målfokus och din drivkraft att jobba med utveckling och ständiga förbättringar och vi uppmuntrar våra medarbetare att tänka kreativt och komma med nya lösningar och idéer. I utmaningarna ser vi möjligheter!

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av positivitet, öppen dialog och arbetsglädje, där vi är måna om balansen mellan arbete och fritid.

Har du erfarenhet av primärvård och/eller grundutbildning i handrehabilitering så är det något vi värderar som meriterande för tjänsten.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 17 november. Vid frågor kontakta verksamhetschef Kerstin Hammar 010-244 05 01 eller enhetschef Gerd Rydh 010-24 405 06. Facklig representant för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, som nås via telefon 010- 242 15 96.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb