Vårdenhetschef

Akutkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker dig som vill anta utmaningen att arbeta med akutprocessen och som vill leda verksamheten på en väl fungerande akutmottagning med en sammansvetsad grupp som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.
Varmt välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet av tidigare ledarskap är meriterande. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att vara med och leda verksamheten på akutmottagningen på Höglandssjukhuset i Eksjö. Tjänsten som vårdenhetschef är en tillsvidareanställning i din grundprofession. Uppdraget är ett förordnade på tre-fyra år med möjlighet till förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Du ingår i akutklinikens ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschefen. Att ta tillvara på medarbetarnas kompetens och skapa engagemang och delaktighet är en viktig del i chefskapet, liksom daglig närhet till medarbetarna för att ge stöttning och vägledning. Som ett stöd i chefskapet finns stabsfunktioner för ekonomi och HR.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som ser detta chefsuppdrag som en utmaning och en möjlighet till att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbete med dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare samt har ett stort förtroende för deras kunskaper och förmågor att lösa uppgifter de ställs inför.

Detta värderar vi högt

Du leder och motiverar andra till att nå gemensamma, uppsatta mål. Du har en god helhetssyn, är noggrann och resultatorienterad. I samarbete med andra har du en god förmåga att lyssna in gruppen och kommunicera på ett välfungerande sätt. Dessutom har du en god förmåga att ta initiativ som bidrar till att uppnå resultat. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta tillförordnad verksamhetschef Wilhelm Alstermark, 010-242 26 64. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Linnea Nilsson, linnea.a.nilsson@rjl.se. Fackliga företrädare för Kommunal är Cecilia Andersson, cecilia.a.andersson@rjl.se. samt Inger Tranell Granquist, inger.tranell.granquist@rjl.se. 

Sista ansökningsdag är den 24 november. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb