Distriktssköterska

Hälsan 2 vårdcentral

Vi söker

Vi söker en legitimerad distriktssköterska alternativt en erfaren legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av primärvård till vår drop-in mottagning Bra Liv Nära. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med eventuell möjlighet till ambulerande tjänstgöring på våra vårdcentraler beroende på önskemål om sysselsättningsgrad.

Vi erbjuder dig

Du arbetar självständigt på vår mottagning på City Gross i Jönköping. Du stöttar patienterna i enklare besvär som infektioner, öronspolning, hudbesvär, allergiska besvär, vaccination, hälsokontroll, rådgivning, intyg med mera. Tjänstgöring på kvällar och helger kan förekomma.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Då arbetet drivs självständigt ser vi att du har erfarenhet av primärvård och att du drivs av att hantera alla möjliga frågor självständigt. Du har förmåga att hantera patientflöde och göra självständig bedömning i respektive fall. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och förmåga att utveckla verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att ringa utvecklingsledare Angela Eckerby 0705-41 91 99 eller verksamhetschef Marie Sigfridsson 010-424 58 12. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz, tel 072-545 85 38.

Sista ansökningsdag är den 13 november 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb