Skötare

Barn- och ungdomspsykiatrin, avdelning 61

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad skötare till en tillsvidare anställning men tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär roterande tjänstgöring med såväl dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom psykiatrisk slutenvård. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. 

Vill du vara med och bidra med din kompetens i vårt dagliga arbete, utvecklingsarbete och med att forma vår framtida verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig

Hos oss ges du möjlighet att ha en betydande roll i barn och ungdomars liv, att arbeta nära både patienten och dess anhöriga. Vi arbetar med oss själva som främsta verktyg och vi vågar därför lova att du kommer utvecklas såväl arbetsmässigt som personligt. Du välkomnas in i en öppen och positiv arbetsgrupp bestående av läkare, psykolog, sjuksköterska, kurator och skötare.

Som anställd inom Region Jönköpings län har du tillgång till olika förmåner så som fri öppen sjukvård, förmånscyklar samt ett personalgym som ligger ett stenkast från Barn-och ungdomspsykiatrins lokaler.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder Här.

Det här får du arbeta med

I ditt arbete ingår att planera och genomföra grundläggande psykiatriskt omvårdnads- och observationsarbete. Du deltar i träffar och samtal som rör patienten och redogör för patientobservationer vid ronder.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska med inriktning psykiatrisk vård. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta med ungdomar och vara en del i deras vardag. Du har ett professionellt förhållningssätt, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, är flexibel och arbetar uthålligt både lugnare och mer intensiva dagar. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi vill gärna komplettera vårt team med dig som har erfarenhet av att arbeta med människor med olika bakgrund och kultur. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att höra av dig till områdeschef Christel Kalbe, tfn: 010-242 51 02/ 010-242 31 34. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Jennie Taus, tfn: 010 242 50 23. Sista ansökningsdag är 29-11-2019. Intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Skötare Tillbaka till lediga jobb