Vårdadministratör/läkarsekreterare

Öron-, näs- och halsmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare/medicinsk sekreterare. Vi ser det som meriterade om du har kodningsutbildning och tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom öron-, näs och halskliniken. Du arbetar på kontorstid men arbetstiderna är flexibla utifrån verksamheten. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i vår verksamhet. Öron-, näs- och halskliniken är en länsklinik med bra sammanhållning och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta på öron-, näs- och halsmottagningen i Jönköping.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst bestå av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter. Även registeransvar och andra ansvarsområden kan bli aktuella. I dina arbetsuppgifter ingår även receptionsarbete.
För att skapa en bättre arbetsmiljö arbetar vi med rotation mellan posthantering/remisser, receptionsarbete och journalskrivning.

Du har som sagt din arbetsplats på öron-, näs- och halsmottagningen i Jönköping, vid behov är du också behjälplig med att skriva journalanteckningar från mottagningarna i Eksjö och Värnamo. Vi eftersträvar att hela tiden vara i fas med skrivarbetet.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och kan snabbt göra omprioriteringar i det dagliga arbetet. Du är serviceinriktad och noggrann i ditt arbete. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet där patienten alltid är i centrum.
För oss är det viktigt att samarbeta och ställa upp för varandra i det dagliga arbetet.
Vi värderar också nytänkande och engagerade medarbetare så att verksamheten drivs framåt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta administrativ enhetschef Britt Wadenrud, telefon 010-242 17 18. Facklig företrädare för Vision är Helen Hill, telefon 010-242 17 12.

Sista ansökningsdag 24 november.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande,­ så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör/läkarsekreterare Tillbaka till lediga jobb