Överläkare

Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Har du ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar med psykisk ohälsa? Vill du arbeta på ett av Sveriges bästa sjukhus? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som överläkare i barn- och ungdomspsykiatri!

Vi söker

Vi söker dig som är specialist i barn- och ungdomspsykiatrin och som är redo för en ny spännande utmaning där du får arbeta tillsammans med många trogna, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda som har ett stort fokus på kunskap, bemötande och kvalitet.
Vi ser gärna att du har arbetat inom svensk sjukvård. Svenska C i tal och skrift och körkort för personbil är ett krav.

Intresse för forskning eller pågående forskningsarbete ser vi som meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst på en välfungerande och trivsam arbetsplats.
Hos oss på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping värnar vi om en god arbetsmiljö och ett gott bemötande gentemot varandra i personalgruppen. Möjligheten att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten är god och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.
Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som överläkare hos oss kommer du att arbeta med kvalificerat behandlings- och utredningsarbete. Du är en viktig del i klinisk och administrativ processutveckling. Du medverkar även vid klinikens jour- och beredskapsarbete. .

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Jönköping blir du en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Du ser positivt på verksamhetsutveckling och har ett intresse av förändrings-och utvecklingsarbete.

Vi tror att du är en trygg och stabil person med självinsikt och ett gott omdöme. Du har förmåga att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror också att du har en empatisk förmåga och verkar för ett gott samarbetsklimat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa områdeschef Ulrika Hermansson, tfn 010-242 31 09.
Facklig företrädare för Läkarförbundet är Anna Friberg tfn 010-242 31 34.

Sista ansökningsdag är den 29 november. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Överläkare Tillbaka till lediga jobb